تفکر مثبت

ارائه ی آموزش های رایگان روزانه در حوزه تفکر مثبت نگر و پیشرفت شخصی

تفکر مثبت

ارائه ی آموزش های رایگان روزانه در حوزه تفکر مثبت نگر و پیشرفت شخصی

هنگام لبریز شدن صبرمان چه کنیم؟


صبر شاید به نظر چندان جذاب نرسد ولی برای سلامت و کارایی شما ضروری است برای آشنایی با نکات مهم برای صبور بودن همراه ما باشید.

ممکن است برای همه پیش بیاید که گاهی عصبانی شوید و صبرتان لبریز شود ولی با رعایت چند نکته از نظر روانشناسان می توانید خشم تان را کنترل کرده و صبور باشید.بی صبری و بی حوصلگی شما را نه تنها از مقاصد خوبتان بلکه از افراد مهم زندگی تان دور می کند.در قسمت زیر راههای جلوگیری از لبریز شدن صبر را قرار داده ایم.برای آشنایی با روشهای صبور بودن از نظر روانشناسی ما را همراهی کنید.

صبور بودن در موقعیت های سخت زندگی به شما کمک می کند تا بهترین تصمیم ها را بگیرید، در عین حال روابط بهتری با دیگران برقرار کنید و از سلامت عمومی بالاتری برخوردار باشید. تصور کنید یک جلسه مهم کاری دارید، زودتر از همیشه از خانه خارج می شوید، در بین راه تصادفی رخ می دهد که منجر به ترافیکی سنگین می شود، این تجربه از جمله موقعیت هایی ست که کنترلی بر آن ندارید.ممکن است دچار اضطراب شوید یا تمام مدت عصبانی باشید، به زمین و زمان بد و بیراه بگویید و مدام دستتان روی بوق باشد یا شاید خونسردی خودتان را حفظ کنید و بپذیرید که باید مدت زمانی صبر کنید تا ترافیک باز شود، تماسی بگیرید تا دیر رسیدن خودتان را اطلاع بدهید. در ادامه روش هایی را بررسی می کنیم که به شما کمک می کند تا صبور بودن را تمرین کنید.
چرا باید صبور بودن را تمرین کنیم؟

افراد بی صبر و حوصله از دیدگاه دیگران معمولا اشخاص مغرور، خشک و شتاب زده به حساب می آیند. صبوری نداشتن آنها باعث می شود که تصمیم گیری های ضعیفی نیز داشته باشند، زیرا قضاوت ها و تفسیرهای فوری نسبت به مسائل دارند. برخی دیگر نیز از این افراد دوری و اجتناب می کنند، چون می دانند که این افراد مهارت های فردی ضعیف و خلق و خوی تندی دارند. افرادی که چنین ویژگی هایی داشته باشند، به احتمال زیاد در لیست ارتقا و پست های بالاتر در سازمان نیز جایگاهی ندارند. صبوری نداشتن حتی روابط خانوادگی را نیز تحت تأثیر قرار می دهد. هرقدر که شما صبر بیشتری به خرج دهید، نه تنها از نگاه خانواده و دوستان بلکه از نگاه همکاران و مدیران نیز مثبت دیده می شوید.
مؤلفه های اصلی در صبور بودن

دست یافتن به صبر و آرامش مستلزم آشنایی با مولفه های اصلی تشکیل دهنده آن است. یکی از مولفه های صبر، پذیرش است پس باید با این حقیقت که گاهی حوادثی در لحظه اتفاق می افتد که کنترلی روی آن ندارید واقع بینانه رو به رو شوید. سپس به این نکته توجه کنید که اوضاع تغییر می کند و همیشه روی یک منوال ثابت که برایتان آزار دهنده است باقی نمی ماند. در نهایت اینکه شما تنها نیستید و اتفاقات ناگوار برای هر فردی ممکن است رخ دهد. صبور بودن یک انتخاب است صبور بودن، ویژگی پسندیده ای ست که باعث آرامش درونی تان می شود و حتی با صبوری می توانید الهام بخش دیگران نیز شوید. اگر به دلیل کوچکترین مسائل عصبانی می شوید و با دیگران جر و بحث می کنید، به این فکر کنید که زندگی نعمتی است که به شما اعطا شده است تا بتوانید بیشترین بهره وری را از آن داشته باشید.

در حالی که تداوم یافتن اضطراب، تنش و عصبانیت مقدار زیادی از انرژیتان را هدر می دهد و شما را از اهدافتان دور می کند. برعکس این موضوع افراد عجول هستند که اغلب دچار تنش روانی می شوند. اگر شخصیت عجولی دارید لازم است رفتار خود را تغییر دهید تا به آرامش بیشتری دست یابید. تغییر رفتارهای چندین ساله کمی سخت به نظر می رسند؛ با رعایت راه کارهایی که در ادامه ذکر کرده ایم می توانید صبور بودن را در خود ایجاد و تقویت کنید.
جلوگیری از لبریز شدن صبر

ایجاد مهارت تمرکز حواس و ملاحظه کار بودن روش ایجاد صبر است. ایجاد صبر سه مولفه اصلی دارد:

  1.     پذیرش آنچه که در زمان حال وجود دارد.
  2.     درک اینکه همه چیز تغییر می کند.
  3.     تصور نکردن اینکه شما تنها و جدا از دیگران هستید.


صبر شاید به نظر چندان جذاب نرسد ولی برای سلامت و کارایی شما ضروری است. و تصور نکنید که فقط افرادی مثل حضرت ایوب و دالای لاما از پس آن برمی آیند. علوم روانشناسی جدید بر آن تاکید دارند و وقتی منتظر اتفاق بعدی در زندگی تان هستید، تنها کاری است که باید انجام دهید.بی صبری و بی حوصلگی شما را نه تنها از مقاصد خوبتان بلکه از افراد مهم زندگی تان دور می کند.وقتی در خانه یا هر جای دیگری دچار خشم و کلافگی می شوید، دلیل آن این است که از این سه مولفه که در بالا اشاره کردیم دور شده اید.صبر شاید به نظر چندان جذاب نرسد ولی برای سلامت و کارایی شما ضروری است .
خودداری از لبریز شدن صبر در جمع

در زیر توصیه ها و پیشنهادهایی آورده ایم که کمکتان می کند به صبر از دیدی فراتر از فقط منفعل بودن و انتظار کشیدن نگاه کنید و بتوانید آن را به یکی از مهمترین مهارت های زندگی تان تبدیل کنید.

    از خودتان سوال کنید: آیا خشمتان در مقابل فردی دیگر حس خوبی به شما می دهد؟ آیا این خشم باعث می شود کنترل بهتری روی اوضاع پیدا کنید؟ آیا قدرت فکر کردنتان را تقویت می کند یا مسدود؟ لبریز شدن صبر و در رفتن از کوره چه تاثیرات منفی بر خودتان و دیگران خواهد داشت؟ اینکار چه هزینه هایی برایتان به دنبال دارد؟
    از خودتان سوال کنید: از این از کوره در رفتن چه درسی می گیرید؟ این واکنش ها چطور می تواند شما را درمورد مرزهای ظرفیت صبرتان آگاه کند؟ لازم نیست دردی که ممکن است اینکار برایتان به همراه داشته باشد را دوست داشته باشید ولی آیا اصلاً دوست دارید بخاطر این فرصت برای تقویت صبر و ظرفیت سلامتتان قدردان باشید؟
    برای خودتان هدف قرار دهید که در جمع از واکنش های احساسی و لحظه ای خودداری کنید. خودتان را به تمرین کردن صبر متعهد کنید.
    سنگر بگیرید. سعی کنید خودتان را در موقعیت هایی که لازم است درمقابل میل به واکنش های احساسی در زمان خستگی و کلافگی مقاومت کنید، قرار ندهید. تمرینات صبر را برای زمان هایی نگه دارید که احتمال لبریز شدن صبرتان کمتر است.



منبع: ساعد نیوز

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد